perjantai 6. tammikuuta 2012

VUOSI 2011 TIIVISTETTYNÄ


Nyt on vuosi vaihtunut ja muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen on aika päivittää tapahtumia.

Vuosi 2011 toi mukanaan paljon iloa Sadien kolmen pennun myötä. Pennut ovat kasvaneet ja kuulumisia ovat Bellan ja Nemon omistajat päivittäneet kiitettävästi. Kotiin jäänyt Ruby alkaa myös olla aikuisen punavalkoisen mitoissa ja Rubyn kanssa vuoteen mahtui niin iloja kuin suruja. Kahteen pentunäyttelyyn osallistuttiin kannustavin tuloksin Rubyn ollessa molemmissa näyttelyissä ROP-pentu sekä RYP 4. toisessa niistä. Loppuvuosi toi mukanaan myös haasteen, sillä Ruby joutui käymään läpi ison leikkausoperaation sekä siitä toipumisen. Vuosi 2012 alkaa kuitenkin positiivisissa merkeissä Rubyn kuntouduttua leikkauksesta täysin.


Missy-mummo täytti lokakuussa kunnioitettavat 13-vuotta ja nauttii vanhuusvuosistaan yhä täysin terveenä. Mummo painelee nuorempien perässä metsässä ja pelloilla, vaikka vauhti alkaakin jo hieman hidastua. Toivomme Missylle vielä monta vuotta kanssamme!

Näyttelyissäkin tuli kaikkien kanssa käytyä muutamaan otteeseen, vaikka vuosi olikin harrastuksen suhteen rauhallinen. Amanda saavutti vuoden aikana 4 sertifikaattia sekä kaksi cacibia. Amandan vuoden huippusaavutus oli RYP4. sijoitus Pöytyällä. Tänä vuonna suuntaamme katseemme ulkomaille, joten Amanda lähtenee tavoittelemaan paria cacibia jossain vaiheessa vuotta jostain päin maailmaa. Jännityksellä odotamme, onko Amanda vuoden 2011 punavalkoinen narttu. Missy osallistui kolmeen näyttelyyn, tullen 2.parhaaksi nartuksi sekä ROP-veteraaniksi kaikissa niistä. Missyn vuoden kohokohta oli BIS 2.veteraani-sijoitus Varkaan kaikkien rotujen näyttelyssä. Sadie osallistui vain yhteen näyttelyyn, saavuttaen jälleen uuden Helsingin Voittaja 2011 tittelin. Ruby tulee tekemään ensidebyyttinsä virallisissa näyttelykehissä kevään/kesän 2012 aikana.

Vuonna 2012 suunnitelmissa ei ole pentuetta. Mikäli suunnitelmat etenevät, voi olla että Amanda saa kokea äitiyden onnea vuonna 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti